Årets aktiviteter

 

10. september. tager stenalderlauget på udflugt til Møns klint og geocenteret.

Andre end stenalderlauget er naturligvis velkomne.
 
Vi mødes ved geocenteret kl. 10.45, hvor vi starter med en guidet rundtur på klinten af en times varighed (11-12) ved en naturvejleder fra geocenteret. Rundturen vil komme til at koste et mindre beløb (under 40 kr.) pr. voksen deltager. Efterfølgende er der tid til frokost og besøg på geocenteret. Entreen dertil er 110 pr. voksen (dog 90 kr. ved grupper på +10 voksne) og 70 kr. pr. barn (3-11 år). Kl. ca. 16. tager vi derfra og besøger på hjemvejen Klekkendehøj - Møns eneste dobbeltjættestue.
Hvis vi finder et passende flintsamlingssted - og der er adgang til det, vil der blive en lille biopgave med at samle lidt flint til stealderbopladsen. Dette behøver dog ikke involvere alle deltagere på turen.
 
Turen er kør-selv tur med mulighed for samkørsel, oplys derfor ved tilmeldning om du/I er selvkørende og evt. har ledige pladser i bilen eller om du/I har behov for transport.
 
NB. Terrænet er som nok bekendt ret kuperet, så husk fornuftigt fodtøj. Barnevogne/klapvogne kan ikke komme op og ned ad klinten, men godt rundt i geocenteret.
 
Tilmelding til Lilith på 27 12 32 81, lilith_gca(at)hotmail.com eller via facebook.
 
 

 

 

Efterårets indsats-weekend er den 29. - 30. oktober 2011.

 

 

 ___________________

 

 

 

Jeg er ikke medlem af et laug, hvad gør jeg?

 

Så kontakt Sagnlandet Lejre på nedenstående tlf. nr. eller e-mail og tilmeld dig det eller de laug, du gerne vil modtage information fra om møder, arbejdsdage o.a.

 

Du kan også blot møde op og se om det er noget for dig.

 

Børn er også altid velkomne sammen med deres forældre. Og husk, det er fuldstændigt uforpligtende. Du bestemmer selv hvor lidt eller ofte, du har tid og lyst til at bidrage. Det eneste du risikerer, er at møde andre engagerede og glade mennesker i alle aldre med interesse for historie, håndværk og friluftsliv. Og det er da ikke så ringe endda!

 

 

 

 

<-- Til venneforeningens forside

 

 

Gerhard Milstreu i færd med at undersøge en af egnens lokale helleristninger i Kirke Såby. Privatfoto.