Abonnement

Sagnlandet Lejre har skræddersyet to økonomisk fordelagtige abonnementsordninger for henholdsvis elever og lærere i skoler og for børn og pædagoger i daginstitutioner (børnehaver og SFO’er). Abonnement giver udover gratis adgang rabat på undervisningsforløb og udvalgte undervisningsmaterialer.

 

Et abonnement giver dig og dine elever/børnegrupper mulighed for til fulde at udnytte Sagnlandet Lejres unikke landskab og mange læringsrum til tværfaglig undervisning og aktiviteter, der giver både Fælles Mål og Pædagogiske Læreplaner et konkret indhold uanset hvilket alderstrin og fag du arbejder med.

 

Skoletjenesten i Sagnlandet Lejre tilbyder af samme grund et gratis lærernetværk for lærere i skolerne og et gratis pædagogisk netværk for medarbejdere i daginstitutione. Deltagelse i netværk og kurser skal inspirere og give sparring til at opfylde Fælles Mål og Pædagogiske Læreplaner.

 

Når du er medlem af det netværk, der er relevant for dig får du bl.a. tilbud om gratis kurser og elektronisk information om undervisningsrelevante aktiviteter i Sagnlandet samt mulighed for at være prøveklasse, når vi udvikler nye undervisningsforløb.

 

Læs mere og download materiale ved at klikke på emnerne nedenfor:

 

 

'