Abonnement og Netværk


Sagnlandet Lejre har et godt tilbud til børn og pædagoger i daginstitutioner:

 

Tilmeld en eller flere medarbejdere til vores netværk for daginstitutioner og få mulighed for gratis kurser og pædagogisk sparring i forhold til Sagnlandets unikke læringslandskab

 

Suppler med et økonomisk fordelagtigt daginstitutionsabonnement, der giver Jer rige muligheder for spændende, sjove og lærerige udflugter, når I har lyst

 

Sagnlandet er landet ud må udforske!

 

Med det motto vil vi inspirere børn og pædagoger i daginstitutioner til at udnytte vores unikke lærings¬landskab, samtidig med, at I giver os feedback på udvikling af nye aktiviteter og særlige, pædagogiske forløb. Hos os finder I rige muligheder for at understøtte jeres arbejde med f.eks. pædagogiske lærerplaner indenfor børnenes alsidige personlige udvikling, sociale kompetencer, sprog, krop og bevægelse samtidig med, at I udforsker både natur og forskellige kulturelle udtryksformer og værdier. Det sker, når I sammen besøger Sagnlandets mange universer fra jægerstenalder, jernalder, vikingetid og 1800-tallet. 

 

Hos os må græsset betrædes, dyrene klappes, husene og deres venligsindede indbyggere besøges og alle genstande berøres.

 

Vi ved, at jeres økonomi ofte er stram og at krav til målopfyldelse og pædagogiske læreplaner er skærpet. Derfor har vi fra og med sæson 2010 iværksat to nye tiltag særligt målrettet daginstitutioner:

 

  • Et pædagogisk netværk, hvor I kan tilmelde en eller flere kontaktpersoner blandt jeres personale og derigennem få mulighed for at søge ind på et årligt, gratis kursus med tips og råd om brug af Sagnlandet Lejres unikke læringslandskaber. I vil også modtage elektroniske nyhedsbreve og informationer om aktiviteter, ligesom I får rabat på udvalgte publikationer.
  • Et økonomisk fordelagtigt daginstitutionsabonnement, der giver institutionen mulighed for at sende 2 til 4 børnegrupper af sted, hver eneste dag i vores åbningssæson. Abonnementet giver desuden rabat på særlige aktivitetsforløb.

 

Vi glæder os til at se jer!

 

Download folder om netværk som pdf her!

 

Download folder om daginsitutionsabonnement her!