Bliv medlem af foreningen Sagnlandets Venner i Lejre!

 

 

 

Det koster kun 195 kr. pr. voksen og 95 kr. pr. barn (3-11 år gammel) at give præg til Sagnlandet Lejre og komme gratis ind hele sæsonen. Bliv medlem af Sagnlandets Venner i Lejre og få del i en ny verden!

 

 

Indmeldelse kan ske ved brug af formularen nederst på siden, men du kan også udfylde indmeldelsesblanketten i butikken når du kommer, eller have den med hjemmefra. Når du har betalt kontingentet i Butikken eller via din bank sender vi det seneste nummer af medlemsbladet ASK og dit medlemskort.

 

 

Beløbet bedes indbetalt på vores konto i Nordea Roskilde:

reg. nr. 2280, konto nr. 4384950707 med ref. SVL + dit navn.

 

 

Husk: Som medlem af Sagnlandets Venner i Lejre kan du tage op til 6 gæster med ind og få 10 kr. rabat per person. 

  

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Et medlem kan hjælpe Sagnlandet Lejre på forskellige måder:  

 

 

 

Din aktive deltagelse:

 

 

Sagnlandet Lejre har eksisteret i næsten 45 år, er ca. 43 hektar stort og omfatter mange faciliteter i form af huse, rekonstruktioner, stier, aktivitetsområder og har rigtig mange rekvisitter og andre ting, der indgår i publikumsformidling og børneundervisning.

 

 

Det er derfor klart, at i årenes løb nyt skal bygges eller laves og det gamle vedligeholdes, repareres eller erstattes. Som aktiv medlem sætter du dit præg og er en del af denne kontinuerlige proces.

 

 

 

Kom med din kreativitet, engagement, idéer, viden, lyst til at møde andre, nysgerrighed, praktiske løsninger, socialt og fagligt netværk. 

 

 

Du kan hjælpe Sagnlandet under indsatsweekenderne (2 gange om året), og i forbindelse med store og små publikumsaktiviteter og under laugenes mødedage.

 

 

 

Kontingentet

 

 

Kontingentet bruges til at støtte Sagnlandet Lejre generelt, men også til at oprette projekter om vedligeholdelse og fremstilling af nye ting, anskaffe nyttige materialer, arrangere interne workshops, og skabe et indholdsrigt og uformelt samlingspunkt for familier og venner, børn og voksne.  

 

 

Fordele ved at være en af Sagnlandets Venner i Lejre:

  • Du er med til at give præg til Sagnlandet og kan deltage i mange forskellige fællesskabs-aktiviteter inklusive aktivitets-weekends forår og efterår og opleve den specielle stemning området har når Sagnlandet er i hi.
  • Gratis adgang i én sæson mod forevisning af gyldigt medlemskort.
  • Medlemsbladet ASK tilsendt 3 gange årligt med nyt fra Sagnlandet Lejre og fra foreningens aktiviteter.
  • Invitation til årsfest i august med særlige aktiviteter, grillmad mm.
  • Foredrag, workshops og udflugter med historisk indhold.
  • 20% rabat på varer fremstillet i Sagnlandet Lejre.
  • Gæsterabat på 10 kr. pr. billet, for op til 6 gæster ifølge med medlem med gyldigt medlemskort.

 

 

  

Tilbud til firmaer

 

 

Firmaer kan også støtte Sagnlandet! Firma-medlemskabet koster 2.000 kr. hvormed man får fri adgang for 6 per­soner mod forevisning af firma­kort. Kortet kan udlånes til kol­le­ga­er og forretnings­for­bindelser. For tilmelding eller yderligere oplysninger ring til 46 48 08 78 eller send en mail til

   

 

 

Sagnlandets Venner i Lejre har egen bestyrelse og er struktureret i aktivitetslaug efter tidsperiode eller håndværkstype. Bestyrelsen og laugen sørger for Venneforeningens virke. Læs mere om Sagnlandets Venner i Lejres vedtægter.

 

 

 

Bliv medlem af Sagnlandets Venner i Lejre!

Bliv medlem

Bemærk: Det er når indbetalingen er bogført medlemskort udstedes, det fremsendes sammen med informationsmaterialerne.


Hvis du ønsker det, kan du melde dig ind i et eller flere af vores spændende laug, det sker ved henvendelse til laugets formand, se de materialer, du får tilsendt.