Sankthansbålet står klar i Sagnlandet Lejre!

Sankthansbål, solhvervsceremonier og menneskeofring er bare noget af det man kan opleve, når Sagnlandet Lejre fejrer sankthans som ingen andre. Klik på billedet for at læse mere.

Velkommen i Sagnlandet Lejre!

 

Sagnlandet Lejre er et stemningsfuldt og spændende udflugtsmål for hele familien. 10.000 års Danmarkshistorie bragt til live. Huse og miljøer fra stenalder, jernalder, vikingetid og 1800-tallet  samt arbejdende værksteder og gamle husdyrracer. En enestående smuk natur med bakker, skove, søer og enge.

 

 

 

En dag fyldt med oplevelser for alle sanser. Mange sjove og udfordrende aktiviteter og events for børn og voksne hele sæsonen (åbningstider). 43 ha med plads og ro til at nyde en skovtur i forhistorien. Vi har 300 P-pladser lige ved døren.

 

 

I Sagnlandet Lejre er du velkommen til at medbringe din egen madkurv. Din hund og andre kæledyr er velkomne, men husk snoren.

 

Sidder du i kørestol, så klik HER.

 

Sagnlandet Lejre blev etableret i 1964 som en arkæologisk forsknings- og forsøgsstation. Alle indtægter går til forskning, formidling og undervisning om fortiden.

 

Der tilbydes også lejrskole, private arrangementer, teambuilding, firmaudflugt, m.m.

 

 

"
Sankthanstilbud i Sagnlandet søndag den 23. juni. Klik på billedet for at læse mere.
Læs om Sagnlandets Skoletjenestes program for sæson 2013-14 her, klik på billedet!
Få en smagsprøve på Sagnlandet Lejre - På vores filmkanal kan du se kortfilm om alt fra stenaldermusik til jernalderkrigere og arkæologiske forsøg!
Se Sagnlandets årsplakat og få overblik over aktiviteterne i Sagnlandet Lejre i sæson 2013 - klik på billedet!
Otte års vedholdende arbejde har båret frugt. Med miljøminister Ida Auken i spidsen har kredsen bag de danske nationalparker besluttet den 11. 12. 2012 at sige ja til etableringen af Nationalpark Roskilde-Lejre. Klik på billedet for at læse mere på hjemmesiden for Skjoldungelandet!
Topmoderne møde- og konference-faciliteter som kan kombineres med teambuilding. Klik på billedet for at læse mere.
Besøg Sagnlandet Lejre på Facebook - Klik på billedet!

Broen fører til Sagnlandet

Tilbud til Storebælt-kunder i vores normale sæson. Klik på billedet
klik her for at bestille nyhedsbrev!
Modtag Sagnlandets nyhedsbrev!
Ny firma folder
Se vores firmafolder - klik på billedet!