GPS mission

Tag på Naturhistorisk GPS-mission i Sagnlandet

 

 

Prøv nutidens teknologi i fortidens rammer. Tag på en spændende og udfordrende naturhistorisk GPS-mission i landskabet. Lad en GPS føre dig rundt og gøre dig klogere på naturen og få samtidig sund motion.

 

 

Sagnlandet Lejre har en spændende naturhistorie, som GPS´en afslører for dig på i alt otte poster ude i landskabet.

 

 

På den grønne GPS mission kan I opleve granittens vej til Danmark, mosens historie, træernes verden, og I finder ud af, hvad ler egentlig er.

 

 

Men vi har gemt posterne rigtig godt. Og hvor de er, må I selv finde ud af ved hjælp af den GPS, som I låner til formålet. Det er en del af udfordringen.

 

 

Når I har fundet frem til posterne stiller GPS´ en jer hvert sted en lille opgave, som I skal løse og på den måde samle point. Uanset hvor mange point I samler, udleverer vi i butikken et diplom til alle, som gennemfører missionen.

 

 

Alle kan være med, og I behøver ikke være uddannede stifindere for at kunne tage på GPS-mission. Der medfølger grundig vejledning til den forprogrammerede GPS, som I låner af Sagnlandet mod depositum. Missionen er indkodet i Sagnlandets GPS, og I kan derfor ikke benytte jeres egen.

 

 

Til sommer følger flere GPS-missioner om fortidens mennesker og deres verden.

 

 

Grøn Mission:   På sporet af landskabet og naturens fortællinger.

Målgruppe:       Voksne og familier med børn.

Varighed:         1,5 - 2 timer.

Udstrækning:   3 kilometer