Møder, kurser og konferencer med en historisk dimension

Følge Eventafdelingens Nyhedsbreve!

Vil du have nyheder, inspiration, tilbud og direkte kontakt, lige når du sidder og skal arrangere firmaudflugten eller booke det anderledes mødested, så tilmeld dig Nyhedsbrevet for møde- og arrangementsaktiviteter i Sagnlandet Lejre! Hvis du vil læse med, så abonner her!

Møde-, kursus- og konferencefaciliteter
 
Hold jeres møde i vores nybyggede møde- og konferencefaciliteter, der ligger lige ved indgangen og smukt med direkte adgang til Sagnlandets store naturskønne områder.

 

Eller hold møde eller inspirationsture, evaluering mv i netop disse naturskønne områder.  Sagnlandets 43 hektar rumme en perlerække af unikke og anderledes naturområder med forskellige kulturhistoriske præg - helt oplagte til "Møder i naturen".

 

Møde- og konferenceokalerne er udstyret med AV-udstyr og Full HD-projektor, Blu-Ray-afspiller, trådløs mikrofon og dejligt stort lærred. Vi har naturligvis også trådløst internet samt whiteboard, flip-over, blokke og penne, så I ikke kommer til at mangle noget.

 

Vores lokaler rummer alt fra 12- 80 personer og vi har på forhånd udarbejdet nogle kombinerede mødepakker så det er nemt at gå til. Skulle I have behov for en anden løsning så ring endelig og tal med os, så vi sammen kan finde præcis den kombination I har brug for.

 

"Møder i naturen" kan bookes alene eller som tilkøb til mødepakkerne. 

 

Ønsker I en oplevelse ud over det sædvanlige, kan vi tilbyde forskellige forme for historisk bespisning, en række mødeaktiviteter til undervejs, så I får frisk luft og fornyet energi samt længerevarende arrangementer fx som den sociale del af en ude-af-huset-dag eller som teambuilding.

 

 

 

Se vores udvalg af mødepakker her!

 

Læs om vores firmaarrangementer her! 

 

 

  

Hent også inspiration i vores brochure "Nye steder - nye idéer".

 

 

Book dit møde hos:

Leonora Thofte: leo(at)lejre-center.dk eller på telefon: 46 42 49 42

 

 

Vi glæder os til at give jer en ny og spændende mødeoplevelse!

 

 

Disse virksomheder har benyttet Sagnlandet Lejres facililteter: Alcon, Carlsberg, Codan, Datatilsynet, DNV, F.L. Schmidt, Fiskeriministeriet, Fødevareministeriet, Justitsministeriet, Lægemiddelstyrelsen, MT Højgaard, Mærsk, Norriq, Nycomed, Risø, Rovsing

 

 

 

Relevante links: