Landbofrokost

Lad firmafrokosten gå over i historien!

... når I sammen er med til at tilberede en skøn frokost i landbohusene, som på tip-tipoldemors tid.  

 

Ilden blusser på arnen og bilæggerovnen luner i stuen. Smørret skal kærnes, der skal hugges brænde, forberedes mad men også slappes af i de historiske omgivelser, inden I kan sætte jer til julebordet i Krikkebjerghuse i Sagnlandet Lejre.

 

Menuen 1 - 4 timer

 

                     - Pottesild og bidesild med løg på rugbrød med fedt

                                   - Nykernet smør og knapost

                           - Flæskeæggekage, kartofler med dyppelse

                              og grønlangkål med hjemmestoppede pølser  

                                     - Brændevin, landboøl og rød saft  

                                                    og til dessert ...

                                - Æbleskiver,  "Gode råd" og landbokaffe

 

______________________________________________________________

Menu 2 (med flæskesteg og brød i stenovn) - 6 timer

 

                         - Pottesild og bidesild med løg på rugbrød med fedt

                                        - Nykernet smør og knapost

          - Flæskesteg og brød tilberedt i stenovn, kartofler med dyppelse

                            og grønlangkål med hjemmestoppede pølser

                                    - Brændevin, landboøl og rød saft

                                                 og til dessert ... 

                               - Æbleskiver, "Gode råd" og landbokaffe

 

 

 

 

 

  

 

Op til 20 personer kan gæste de små hyggelige huse.

 

 

 

 

Relevante links: