AKTIVITETER & NYT

VI ÅBNER 1. MAJ

Ny sæson med nye dyrebørn: åbningsdagene er en ekstra glædelig tid i Sagnlandet. Kom tæt på dyrene og deres nyfødte sammen med vores naturvejleder.

Der er også aktiviteter for alle i forbindelse med Lejre Kulturdagene om indeklima og energiforsyning i fortidenshusene. Måske lærer vi alle med sådan et arrangement at spare på el!

... Og husk, der er Danmarks største langbuekonkurrence søndag d. 3. maj.

 

Læs mere -->

 

DRONNING MARGRETHE INDVIER SAGNLANDETS VELKOMSTCENTER

Dronning Margrethe, der er protektor for Sagnlandet Lejre, har sagt ja til at indvie det nye velkomstcenter og den nye skoletjenestebygning.

Pinsesolen kommer til at danse en ekstra gang i år i. Som dansegulv får solen en rød løber og som dansepartner en dronning.

Det er den fantastiske fortælling, der i år skal lyde anden pinsedag, den 1. juni fra klokken 11 til 14.

 

Læs mere -->

 

SAGNLANDET KALDER SINE KRIGERE TIL LEG

Store Bededagsferie er store krigerferie i Sagnlandet Lejre, som i dagene 8. - 10. maj byder på krigertræning for børn.

Lunt mellem bakker og overdrev nær søbredden, går livet i jernalderlandsbyen Lethra sin vante gang. Landsbyens folk og dyr nyder forårets komme.

Men ude i horisonten lurer faren. Lethra er truet, og hirden må samles. Enhver kriger, store som små, kaldes til tjeneste!

 

--> Læs mere

 

FORSØGSCENTRET BLIVER TIL SAGNLANDET

Fra 1. maj 2009 kan man besøge Sagnlandet Lejre. Det land finder man lidt uden for byen Lejre nær Ledreborg Slot. Faktisk ligger Sagnlandet lige der, hvor Lejre Forsøgscenter ligger, og Sagnlandet er i virkeligheden Lejre Forsøgscenter, der nu skifter navn.

 

Læs mere -->

 

Relevante links: