Skoleabonnement og lærernetværk

Tilmeld en eller flere medarbejdere til vores Lærernetværk for skoler og få mulighed for gratis kursus og inspiration til tværfaglig undervisning i forhold til Sagnlandets unikke læringslandskab.


Suppler med et økonomisk fordelagtigt Skoleabonnement, der giver Jer rige muligheder for spændende, sjove og lærerige udflugter med klassen i skoleåret 2010-2011, når I har lyst


I Sagnlandet Lejre finder I rige muligheder for at understøtte jeres arbejde med f.eks. Fælles Mål og tværfaglig undervisning i historie, dansk, hjemkundskab, natur/teknik, samfundsfag, geografi, billedkunst, sløjd, biologi, og religion. Her er ligeledes rig lejlighed til at understøtte børnenes alsidige personlige udvikling, sociale kompetencer, sprog, krop og bevægelse samtidig med, at I udforsker både natur og forskellige kulturelle udtryksformer og værdier.


Det sker, når I sammen besøger Sagnlandets mange universer fra jægerstenalder, jernalder, vikingetid og 1800-tal.  I Sagnlandet må græsset hellere end gerne betrædes, dyrene klappes, husene og deres venligsindede indbyggere besøges og alle genstande røres. Vores motto: Landet du må udforske.


Vi ved, at jeres økonomi ofte er stram og at krav til opfyldelse af Fælles Mål er skærpet. Derfor har vi fra og med skoleåret 2010-2011 iværksat to nye tiltag særligt målrettet skoler:

 

  • Et Lærernetværk, hvor I kan tilmelde en eller flere kontaktpersoner blandt jeres personale og derigennem få mulighed for at søge ind på et årligt, gratis kursus med tips og råd om brug af Sagnlandet Lejres unikke læringslandskaber. I vil også modtage elektroniske nyhedsbreve og informationer om aktiviteter og undervisningsforløb, ligesom I får rabat på udvalgte publikationer.
  • Et økonomisk fordelagtigt Skoleabonnement, der giver skolen mulighed for at sende 2 til 4 klasser af sted, hver eneste hverdag i Sagnlandets åbningssæson i skoleåret 2010-2011 (dvs. fra 1/8 2010 til og med 31/7 2011). Abonnementet giver desuden rabat på særlige undervisningsforløb.


Download folder om Lærernetværk med info om tilmelding! 
 

Download folder om Skoleabonnement med info om priser og betaling!