Lad firmafrokosten gå over i historien!
... når I sammen er med til at tilberede en skøn frokost i landbohusene, som på tip-tipoldemors tid.
Ilden blusser på arnen og bilæggerovnen luner i stuen. Smørret skal kærnes, der skal hugges brænde, forberedes mad men også slappes af i de historiske omgivelser, inden I kan sætte jer til julebordet i Krikkebjerghuse i Sagnlandet Lejre.
Menuen 1 - 4 timer
- Pottesild og bidesild med løg på rugbrød med fedt
- Nykernet smør og knapost
- Flæskeæggekage, kartofler med dyppelse
og grønlangkål med hjemmestoppede pølser
- Brændevin, landboøl og rød saft
og til dessert ...
- Æbleskiver, "Gode råd" og landbokaffe
______________________________________________________________
Menu 2 (med flæskesteg og brød i stenovn) - 6 timer
- Pottesild og bidesild med løg på rugbrød med fedt
- Nykernet smør og knapost
- Flæskesteg og brød tilberedt i stenovn, kartofler med dyppelse
og grønlangkål med hjemmestoppede pølser
- Brændevin, landboøl og rød saft
og til dessert ...
- Æbleskiver, "Gode råd" og landbokaffe