FORTIDSMISSION

Tag på fortidsmission og lev dig ind fortiden!

 

Du kan vælge at blive til ”Troldkvindens lærling” i missionen ”Troldvindens hjerte” eller til spion ”OOVII” i missionen ”I kejser Augustus hemmelige tjeneste”.

 

Begge missioner fører jer på egen hånd rundt til spændende steder i vores smukke landskab i en skatte- og sporjagt, hvor I får ny viden om fortidens mennesker, mens I indsamler hemmelige koder og trylleord, som I skal finde ved særlige poster rundt på Sagnlandet.

 

Én mission varer ca. 2 timer at gennemføre og består af et hæfte med tilhørende kort og vejledning. Køb din fortidsmission for 10 kr. i Billetsalget.

 

Konceptet er særlig udviklet for børnefamilier, men alle kan være på fortidsmission. Det er lærerigt og sjovt! I vil nemlig komme forbi mange smukke steder at ”picknicke” og at betragte landskabet undervejs.

 

Når I har gennemført missionen …

 

… og fundet kodeordene, vil I få udleveret et flot diplom i billetsalget ved indgangen. Koden står også på diplomet og den giver ved indtastning i linkene herunder adgang til hemmelige sider. Her vil I kunne læse mere om spændende historier fra fortiden og se en kort film som afslutter jeres mission.

______________________________________________________________

 

Til dig der har været på fortidsmission på Sagnlandet Lejre ...

 

Relevante links: