Teambuilding

  

 

 

Som virksomhed kender I alt til at dygtige og engagerede medarbejdere og et godt samarbejde er alfa og omega for virksomhedens effektivitet. Ind imellem har vi alle dog brug for at udvikle, genvinde og styrke vore kompetencer.

 

 

I Sagnlandet Lejre tilbyder vi forløb, som på utraditionel vis udvikler og styrker jeres medarbejdere. Vi tilbyder aktiviteter og udfordringer, som stiller krav til samarbejde, kommunikation, kreativitet og forhandlingsevner, og vi garanterer, at I kommer hjem med fornyet energi og et positivt sind.

 

 

Teambuilding er et vidtfavnene begreb, og vi tilbyder et hav af aktiviteter og oplevelser. Nogle af disse er beskrevet under Events og udflugter, men vi kan langt mere end det. Fortæl os derfor, hvad vi gerne vil opnå med jeres arrangement, så vi kan finde de bedste løsninger til jer. 

 

 

Se nogle af vores mange muligheder her:

 

 

 

 

 

Arrangementer afholdes også efter lukketid og udenfor sæsonen.

 

  

Bookninger: klik på linket hvis du vil booke en udflugt

 

 

Priser: en vejledende oversigt over hvad en udflugt kan koste

 

 

For nærmere oplysning kontakt:

 

 

Firmaarrangementsafdelingen:

 

Tlf: 4642 4942, E-mal: event(at)lejre-center.dk

  

 

Sagnlandet Lejre sambejder med virksomheden Sagens Natur, som arbejder målrettet med at tilrettelægge teambuilding, kurser i medarbejder- udvikling og ledelsestræning.

 

  

Se mere på www.sagensnatur.dk

 

 

En oversigt over arrangementstilbud på kulturinstitutioner i hovedstadsområdet kan ses på denne portal: www.BrugKulturen.dk