Mission til Fortiden

Tag på fortidsmission og lev dig ind fortiden!

 

Du kan vælge at blive til ”Troldkvindens lærling” i missionen ”Troldvindens hjerte” eller til spion ”OOVII” i missionen ”I kejser Augustus hemmelige tjeneste”.

 

Begge missioner fører jer på egen hånd rundt til spændende steder i vores smukke landskab i en skatte- og sporjagt, hvor I får ny viden om fortidens mennesker, mens I indsamler hemmelige koder og trylleord, som I skal finde ved særlige poster rundt på Sagnlandet.

 

Én mission varer ca. 2 timer at gennemføre og består af et hæfte med tilhørende kort og vejledning. Køb din fortidsmission for 10 kr. i Billetsalget.

 

Konceptet er særlig udviklet for børnefamilier, men alle kan være på fortidsmission. Det er lærerigt og sjovt! I vil nemlig komme forbi mange smukke steder at ”picknicke” og at betragte landskabet undervejs.

 

Når I har gennemført missionen …

 

… og fundet kodeordene, vil I få udleveret et flot diplom i billetsalget ved indgangen. Koden står også på diplomet og den giver ved indtastning i linkene herunder adgang til hemmelige sider. Her vil I kunne læse mere om spændende historier fra fortiden og se en kort film som afslutter jeres mission.

 

 

Var du Spion for Romerne? Klik dig ind på din mission for at af-rapportere! 

 

Var du Troldkvindens Lærling? Klik dig ind på din mission for at af-rapportere!